Catering

 

Hovedretter Fisk

 

Klippfisk M/ stappe gulrot og bacon. 4, 6, 7, 9, 10

289,-

Gratinert klippfisk M/ poteter, gulrot. 4, 6, 7, 9, 10

289,-

Hovedretter Kjøtt

Sosakjøtt m/oksekjøtt og brunsaus. Serveres med ertestuing,friske grønnsaker og kokt potet. 

1, 6, 7, 9, 10 

279,-

Saltkjøtt av lammebog serveres med kålrotstappe, gulrot, fett og kokte poteter.    6, 7, 9, 10

269,-

Saltkjøtt av salta svinebog. Serveres med kålrotstappe, gulrot, pølsesnabb, fett og kokte poteter 

6, 7, 9, 10

249,-

Viltsteik serveres med dampede poteter, baconsurrede grønnsaker, fløtesaus og rørt tyttebær. 1, 6, 7, 9, 10 

319,-  

Svinesteik av lår. Serveres med fløtesaus, surkål, friske grønnsaker, svisker og kokte poteter. 

1, 6, 7, 9, 10

259,-

Lammesteik. Serveres med rødvinssaus, soppstuing, friske grønsaker og fløtegratinerte poteter. 

1, 6, 7, 9, 10

299,- 

1. Gluten(hvete), 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtter, 6. Soya, 7. Melk, 8 Nøtter, 9 Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Svoveldioksid, 13. Lupin, 14. Bløtedyr

*Vi tar forbehold om prisendring