Catering

Forretter

Kongekrabbe m/ kremet hvitløkssalat og bruiccetta. 

1, 2, 3, 6, 7

109,- 

Spekemat m/ eggerøre, frisk frukt og bruiccetta.

1, 3, 6, 7,10, 11

99,-

Røkt laks på en seng av syrlig ruccolosalat og bruiccetta.

1, 4, 6, 7 

89,-

Hovedretter Fisk

Steinbit ala yacht club M/ kokte poteter, hvitvinssaus kapers grovhakka tomat champignon og reker. 1, 2, 4, 6, 7, 9, 10

249,-

Klippfisk M/ stappe gulerot og bacon. 4, 6, 7, 9, 10

229,-

Gratinert klippfisk M/ poteter, gulrot. 4, 6, 7, 9, 10

249,-

Avkokt lun kveite m/ poteter, agurksalat og piska rømme. 4, 6, 7, 9, 10 

239,- 

Avkokt Øret m/kokte poteter, agurksalat og Pepperrotkrem/pisket rømme. 4, 6, 7, 9, 10

229,-

Hovedretter Kjøtt

Sosa kjøtt m/oksekjøtt og brunsaus. Serveres med ertestuing,friske grønnsaker og kokt potet. 

1, 6, 7, 9, 10 

269,-

Salt kjøtt av lammebog serveres med kålrotstappe, gulrot, fett og kokte poteter.    6, 7, 9, 10

229,-

Salt kjøtt av salta svinebog. Serveres med kålrotstappe, gulrot, pølsesnabb, fett og kokte poteter 

6, 7, 9, 10

209,-

Viltsteik serveres med dampede poteter, baconsurrede grønnsaker, fløtesaus og rørt tyttebær. 1, 6, 7, 9, 10 

289,-  

Svinesteik av lår. Serveres med fløtesaus, surkål, friske grønnsaker, svisker og kokte poteter. 

1, 6, 7, 9, 10

219,-

Lammesteik. Serveres med rødvinssaus, soppstuing, friske grønsaker og fløtegratinerte poteter. 

1, 6, 7, 9, 10

269,-