Forretter
Kongekrabbe m/ kremet hvitløkssalat og bruiccetta.
1, 2, 3, 6, 7
109,-
Spekemat m/ eggerøre, frisk frukt og bruiccetta.
1, 3, 6, 7,10, 11
99,-
Røkt laks på en seng av syrlig ruccolosalat og bruiccetta.
1, 4, 6, 7
89,-
Hovedretter Fisk
Steinbit ala yacht club M/ kokte poteter, hvitvinssaus kapers grovhakka tomat champignon og reker. 1, 2, 4, 6, 7, 9, 10
249,-
Klippfisk M/ stappe gulerot og bacon. 4, 6, 7, 9, 10
229,-
Gratinert klippfisk M/ poteter, gulrot. 4, 6, 7, 9, 10
249,-
Avkokt lun kveite m/ poteter, agurksalat og piska rømme. 4, 6, 7, 9, 10
239,-
Avkokt Øret m/kokte poteter, agurksalat og Pepperrotkrem/pisket rømme. 4, 6, 7, 9, 10
229,-
Hovedretter Kjøtt
Sosakjøtt m/oksekjøtt og brunsaus. Serveres med ertestuing,friske grønnsaker og kokt potet.
1, 6, 7, 9, 10
249,-
Saltkjøtt av lammebog serveres med kålrotstappe, gulrot, fett og kokte poteter. 6, 7, 9, 10
229,-
Saltkjøtt av salta svinebog. Serveres med kålrotstappe, gulrot, pølsesnabb, fett og kokte poteter
6, 7, 9, 10
209,-
Viltsteik serveres med dampede poteter, baconsurrede grønnsaker, fløtesaus og rørt tyttebær. 1, 6, 7, 9, 10
289,-
Svinesteik av lår. Serveres med fløtesaus, surkål, friske grønnsaker, svisker og kokte poteter.
1, 6, 7, 9, 10
219,-
Lammesteik. Serveres med rødvinssaus, soppstuing, friske grønsaker og fløtegratinerte poteter.
1, 6, 7, 9, 10
269,-
1. Gluten(hvete), 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtter, 6. Soya, 7. Melk, 8 Nøtter, 9 Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Svoveldioksid, 13. Lupin, 14. Bløtedyr
*Vi tar forbehold om prisendring