Hovedretter Fisk
Klippfisk M/ stappe gulrot og bacon. 4, 6, 7, 9, 10
289,-
Gratinert klippfisk M/ poteter, gulrot. 4, 6, 7, 9, 10
289,-
Hovedretter Kjøtt
Sosakjøtt m/oksekjøtt og brunsaus. Serveres med ertestuing,friske grønnsaker og kokt potet.
1, 6, 7, 9, 10
279,-
Saltkjøtt av lammebog serveres med kålrotstappe, gulrot, fett og kokte poteter. 6, 7, 9, 10
269,-
Saltkjøtt av salta svinebog. Serveres med kålrotstappe, gulrot, pølsesnabb, fett og kokte poteter
6, 7, 9, 10
249,-
Viltsteik serveres med dampede poteter, baconsurrede grønnsaker, fløtesaus og rørt tyttebær. 1, 6, 7, 9, 10
319,-
Svinesteik av lår. Serveres med fløtesaus, surkål, friske grønnsaker, svisker og kokte poteter.
1, 6, 7, 9, 10
259,-
Lammesteik. Serveres med rødvinssaus, soppstuing, friske grønsaker og fløtegratinerte poteter.
1, 6, 7, 9, 10
299,-
1. Gluten(hvete), 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtter, 6. Soya, 7. Melk, 8 Nøtter, 9 Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Svoveldioksid, 13. Lupin, 14. Bløtedyr
*Vi tar forbehold om prisendring