Koldtbord

Enkelt koldtbord.

Røkelaks, svinesteik, fiskekabaret, roastbiff, potetsalat, italiensk salat, eggerøre, remulade og grønnsalat m/ dressing. Brød og smør.  1,2, 3, 4, 6, 7, 9, 10

219,-

Det tradisjonelle koldtbord 

  Varme karbonader m/ løk, røkelaks, svinesteik, fiskekabaret, roastbiff, marinert kalkunfilet, italiensk salat, eggerøre, skalldyrsalat, waldorfsalat, potetsalat, remulade og grønn salat m/ dressing. Brød og smør.  1,2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10

279,-

Tapas / koldtbord 

Røkelaks, sommerskinke, fiskemousse, roastbiff, spekemat, seilaks, Grillspyd m/ Kyllingfilet, kjøttboller i mild salsa, Lefsesnurr m/ laks og snø frisk, marinert scampi, potetsalat, eggerøre, remulade, focaccia rømmedressing, grønnsalat m/ dressing,

brød og smør.  

299,-

Havets festbord.

Varme fiskekaker -små m/løk, bacalao, røkt laks, snurret torsk m/ dressing, sjøkreps, grønlandsreker store, kongekrabbe, hvitvinsdampet blåskjell, gravet laks m/ dillstuede poteter, rømmesild, kald avkokt laks m/ pepperrotkrem, helkokt smålaks, varmrøkt makrell, sennepssaus, eggerøre, pisket rømme m/ dill og sitron, skalldyrsalat, majones, sitronbåter. Brød og smør. 

1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10

Minimum 20 stykk.

569,-

1. Gluten(hvete), 2. Skalldyr, 3. Egg, 4. Fisk, 5. Peanøtter, 6. Soya, 7. Melk, 8 Nøtter, 9 Selleri, 10. Sennep, 11. Sesamfrø, 12. Svoveldioksid, 13. Lupin, 14. Bløtedyr